Hyppää sisältöön

Dumpperit

Vuokraus on helppoa ja joustavaa

Vuokrattavat dumpperit

Bellin ohittamattomia ominaisuuksia ovat kevyt ja kestävä kokonaisrakenne, hiljainen ohjaamo ja polttoainetehokkuus. Kevyt rakenne mahdollistaa suurempien kuormien kuljettamisen pienemmällä polttoaineenkulutuksella. Keveydestä on etua myös olosuhteiden muuttuessa haastavemmiksi. Kun muut pysähtyvät Bell jatkaa. Mercedes Benzin moottorit ja maailman johtavien komponenttivalmistajien laadukkaat tuotteet takaavat että Bell on kokonaisvaltaisesti taloudellinen sijoitus.

Bell

B30E

Tämän 28 tonnin kantavuuden omaavan dumpperin voimanlähteenä toimii 246kW tehoinen Mercedes Benzin moottori. Allisonin vaihteisto välittää voimaa kitkalukoin varustetuille akseleille aina 50km/h:n tuntinopeuteen asti. Lavalämmityksellä, perälaudalla sekä kulutuspaloilla varustettu lava nousee muuttuvatilavuuksisen ja 165l/min tuottoisen pumpun avulla 14,5 sekunnissa. Bellin hallintalaitteet on suunniteltu silmälläpitäen käyttäjä huomioiden.

Kuorma 28 t
Lavatilavuus 18m3 perälaudalla
Ilmajousitettu istuin, turvavyö 20,14
Ilmastointi
Lavavaaka
Automaattinen perälauta
Vuokraa tämä kone
Lisää tietoa

Bell

B40E

Tämän 39 tonnin kantavuuden omaavan dumpperin voimanlähteenä toimii 380Kw:n tehoinen Mercedes Benzin moottori. Allisonin vaihteisto välittää voimaa kitkalukoin varustetuille akseleille aina 50km/h:n tuntinopeuteen asti. Lavalämmityksellä, perälaudalla sekä kulutuspaloilla varustettu lava nousee muuttuvatilavuuksisen ja 330l/min tuottoisen pumpun avulla 11 sekunnissa. Bellin hallintalaitteet on suunniteltu käyttäjä huomioiden.

Kuorma 39 t
Lavatilavuus 25 m3 perälaudalla
Ilmajousitettu istuin, turvavyö
Ilmastointi
Lavavaaka
Automaattinen perälauta
Vuokraa tämä kone
Lisää tietoa

Bell

B45E

Tämän 41 tonnin kantavuuden omaavan dumpperin voimanlähteenä toimii 390Kw:n tehoinen Mercedes Benzin moottori. Allisonin vaihteisto välittää voimaa kitkalukoin varustetuille akseleille aina 50km/h:n tuntinopeuteen asti. Lavalämmityksellä, perälaudalla sekä kulutuspaloilla varustettu lava nousee muuttuvatilavuuksisen ja 330l/min tuottoisen pumpun avulla 11 sekunnissa. Bellin hallintalaitteet on suunniteltu käyttäjä huomioiden.

Kuorma 41 t
Lavatilavuus 26m3 perälaudalla
Ilmajousitettu istuin, turvavyö
Ilmastointi
Lavavaaka
Automaattinen perälauta
Vuokraa tämä kone
Lisää tietoa