Hyppää sisältöön

Pohjolan Tehotyöt Oy:

Rautaiset ammattilaiset tarvitsevat rautaiset laitteet

10.7.2023

Pohjolan Tehotyöt Oy: Rautaiset ammattilaiset tarvitsevat rautaiset laitteet

Koneiden vuokraus on tuttu ja hyväksi todettu tapa pitää kalusto kunnossa ja kulut hallinnassa Pirkanmaalla toimivan Pohjolan Tehotyöt Oy:n kokemuksien mukaan. Yhtiön päätoimiala on tietoliikenneverkkojen rakennus, jonka korkein sesonki ajoittuu kesäaikaan. Koneiden vuokraus on järkevää ja vaivatonta varsinkin kausitöissä. Koneet on helppo ja nopea tilata työmaalle.

Kesäkuussa 2023 Pohjolan Tehotyöt Oy on urakoimassa valokuidun runkoreittejä noin 4,5 km verran Ylöjärven Metsäkylässä noin viidellekymmenelle valokuituliittymän tilaajalle. Tällä hetkellä työmaalla työn touhussa on kaksi Rotarentiltä vuokrattua Hitachi ZX85-6 -kaivinkonetta, #SAURON ja #SEPI. Pohjolan Tehotyöt Oy:n Antti Palola kehuu ZX85:n olevan erinomainen kone juuri kaapelin kaivamiseen, sillä kone on kokonsa puolesta näppärä pyöritellä kaduilla, mutta silti siinä riittää tehoa ja vääntöä nostella painavia kaapelikeloja.

”Meillä on tällä hetkellä yksi oma kaivinkone ja nämä kaksi konetta vuokralla Rotarentiltä. Vuokraamme koneet koko kaudeksi ja tämä on neljäs vuosi vuokrakoneiden kanssa. Yritystä on helpompaa kasvattaa vuokrakoneiden turvin, kun koneille ei ole talveksi töitä ja ne eivät seiso hallissa tyhjänpanttina”, kertoo Antti Palola.

Antti Palola / Pohjolan Tehotyöt Oy

Vuonna 2021 yritys vuokrasi Rotarentiltä Hitachi ZX55-6:n ja päätyi lopulta ostamaan sen omaksi. Koneen hankinta on aina suuri investointi ja ostopäätös oli siten helpompi tehdä, kun koneella oli ensin tehty kausi töitä ja se oli tullut tutuksi.

Rotarentin kanssa yhteistyö on sujunut mutkattomasti ja mahdollisiin ongelmatilanteisiin saa aina apua tarvittaessa. Koneet tullaan huoltamaan säännöllisesti ja muutenkin huoltopalvelut toimivat moitteettomasti. Lisäksi vuokrakoneet on varusteltu yrityksen tarpeiden mukaisesti, esimerkiksi toinen tällä hetkellä vuokralla olevista Hitacheista on varusteltu Rototiltillä ja toinen Engconilla. Molemmista löytyy myös pihdit.  Lisäksi koneissa on hieman leveämmät luiskakauhat ja kaapelin kaivamiseen sopivat kaapelikauhat sekä kumipädit teloina, sillä ne eivät riko asfalttia kuumallakaan kelillä. Syksyllä kun alkaa pimenemään ja tien reunassa puuhataan, niin koneissa on totta kai myös hyvät valot ja huomiovilkut.

Pohjolan Tehotyöt Oy on vakuuttunut Hitachin laadusta ja luotettavuudesta. Yritykselle on tulossa pian omaksi uusi pyöräalustainen Hitachi ZX95-7.  ”Hitachit ovat hyviä koneita, kyseessä on kaivinkoneiden mersu. Rautaiset ammattilaiset tarvitsevat rautaiset laitteet”, kehuu Palola.

Tarvetta vuokrakoneelle?

Ota yhteyttä ammattilaisiimme!

Ari Lepisto Rotarent

Lepistö Ari

Myyntipäällikkö, vuokraus

050 4300 109

Vantaa
rotarent oy

Koponen Pauliina

Kalustopäällikkö

050 3525 633

Pirkkala
rotarent oy