Hyppää sisältöön

Minikoneet

Vuokraus on helppoa ja joustavaa

Vuokrattavat minikoneet

Hitachin minikaivukonemallisto on suunniteltu tarjoamaan huippuluokan tuottavuuden ja alemmat käyttökulut. Koneet soveltuvat maansiirtoon, yleiskäyttöön ja rakennustyömaille erityisesti ahtaisiin kohteisiin, ja ne ovat nopeita, tehokkaita ja polttoainetaloudellisia. Ne ovat myös erittäin kestäviä useiden uusien yksityiskohtiensa ansiosta, jotka Hitachi on ottanut mukaan varmistaakseen koneiden erinomaisen suorituskyvyn kaikilla työmailla

Hitachi minikoneet

Hitachi

ZX10U-2 YSR

Monipuolinen kaivinkone, joka toimii tehokkaasti useissa sovelluksissa säädettävän leveytensä ansiosta – kone
liikkuu sulavasti ahtaissa tiloissa ja toimii tehokkaasti avarissa käyttöympäristöissä. Sisäänvedettävä alavaunu ja puskulevy.

Paino (t)* 1
Moottori Yanmar 3TNV70
Teho (kW) 9,5

Hitachi

ZX26U-5

Luokkansa pienimmän etuosan kääntösäteen ansiosta ZX26U on helppo käsiteltävä ahtaissa tiloissa. Se on myös erittäin kestävä ja tarjoaa taatusti ylivertaisen suorituskyvyn missä tahansa työkohteessa. ZX26U:n ohjaamon suunnittelussa mukavuus on ollut etusijalla.

Paino (t)* 2,5
Moottori Yanmar 3TNV76
Teho (kW) 14,5

Hitachi

ZX55U-5

Hitachin suunnitteluinsinöörit ottivat huomioon kaikkialta maailmasta tulleet käyttäjäpalautteet koneen sisätilojen tärkeimmistä ominaisuuksista. Kehitystyön tuloksena syntyi mukava työympäristö, josta on parempi näkyvyys ja joka tarjoaa käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia ja enemmän tilan tuntua kuin aiemmissa malleissa. Näiden ominaisuuksien ansiosta ZAXIS 55U on omaa luokkaansa kaikilla työmailla.

Paino (t)* 5,3
Moottori Yanmar EDM-4TNV88
Teho (kW) 28,2
Vuokraa tämä kone
Lisää tietoa

Hitachi

ZX65USB-5

ZX65USB-5 on koko minikaivukonemalliston tavoin suunniteltu tarjoamaan huippuluokan tuottavuuden ja alemmat
käyttökulut. Se soveltuu maansiirtoon, yleiskäyttöön ja rakennustyömaille erityisesti ahtaisiin kohteisiin. Kone on nopea, tehokas, kestävä ja polttoainetaloudellinen.

Paino (t)* 6,5
Moottori 4TNV94L-ZWHB
Teho (kW) 34,1