Hyppää sisältöön

Kattava konekalusto Eltel Networks Oy:lle

Eltel Networks Oy on yksi Suomen suurimmista maanrakennusyhtiöistä ja se panostaa merkittävästi urakointiin myös vuonna 2019.

Rotatorin konevuokrauksesta vastaava tytäryhtiö Rotarent Oy valikoitui Eltel Networksin konetoimittajakumppaniksi. Sopimus kattaa laajan konevalikoiman koko Rotarentin kalustosta. Sopimuksen myötä Rotarentin asema merkittävänä vuokrakonetoimijana vahvistuu entisestään. Rotarent on isoissa maarakennuskoneissa tarjonnaltaan yksi Suomen laajimpia konevuokraamoita. Kalustosta löytyy kaivinkoneet kokoluokissa 1 – 50t, pyöräkuormaajat kokoluokissa 5,5 – 30t ja maantiivistyskalustoa löytyy aina 13t tonnin Bomag Variocontrol jyriin asti. Lisäksi valikoimasta löytyy Bell dumppereita ja Metson kompakteja murskaus- ja seulontalaitoksia. Tarjonnan laajuus olikin yksi valinnan tärkeimmistä kriteereistä. Eltel Networksin kanssa tehty sopimus asettaa Rotarentin toiminnan kehittymisen uudelle tasolle ja se tulee palvelemaan kattavasti Elteliä Suomessa. Asiakkaan kilpailukyvyn parantaminen onkin Rotarentille aina ykkösasia.

Kaikki sopimukseen kuuluvat Hitachi maarakennuskoneet tullaan varustelemaan asiakkaan tarpeet huomioiden ja Rotatorin maanlaajuinen huoltoverkosto pitää huolen, että koneet pysyvät kunnossa ja ovat asiakkaalla tehokkaassa käytössä.

Lisätietoja:
Ari Lepistö
Rotarent Oy
050 430 0109
ari.lepisto@rotarent.fi