Hyppää sisältöön
Kaivinkone vuokralle

Kaivinkoneet

Vuokraus on helppoa ja joustavaa

Rotarent vuokraa kaivinkoneet 
nopeasti ja vaivattomasti.

Vuokraa kone joustavasti ja luotettavasti päiväksi, kuukaudeksi tai pidemmäksi ajaksi. Laadimme tarpeisiisi ja tilanteeseesi parhaiten soveltuvan vuokrausratkaisun. Lue lisää!

Oli vuokraustarpeesi sitten lyhyt- tai pitkäaikainen, vuokraaminen on helppoa ja saat koneen käyttöösi ilman pääoman sitomista esimerkiksi ruuhka- ja sesonkiaikoina. Rotarent vuokraa tela-alustaiset ja pyöräalustaiset Hitachi kaivinkoneet niin pieniin kuin isompiinkin urakoihin.

Hitachi tela-alustaiset kaivinkoneet

Hitachi

ZX85USB-5A BL

Uuden ZAXIS 85US:ää suunnitelleilla insinööreillämme on ollut yksi tavoite yli muiden – unelmiesi toteuttaminen. He ovat huolellisesti arvioineet sen suorituskykyä, tuottavuutta, mukavuutta, kestävyyttä ja luotettavuutta varmistaakseen, että ne täyttävät odotuksesi.

Paino (t)* 9,2
Teho (kW) 34
KKHt 08

Hitachi

ZX130LCN / BL -6

AXIS 130:ssä yhdistyvät ihanteellisesti korkea suorituskyky ja alhainen polttoaineen kulutus. Tehokkaan uuden mallin kaivu- ja nostokykyä on parannettu ja uudistettu hydrauliikka varmistaa tarkan ja pehmeän toiminnan. Sen avulla voit nostaa tuottavuutta millä tahansa maansiirto- tai rakennustyömaalla ja lisäksi alentaa käyttökuluja alhaisemman polttoaineen kulutuksen ja suuremman tehokkuuden ansiosta.

Paino (t)* 14,5
Teho (kW) 78,5
KKHt 14

Hitachi

ZX135US-6 BL

Lyhyen peränsä ja laajan lisävarustevalikoiman ansiosta ZX135US‑6 on poikkeuksellisen monikäyttöinen erityisesti kaupunkityökohteisiin, mukaan lukien tienrakennukseen, puunkorjuuseen ja purkutyömaille – erityisesti silloin, kun tilaa on vain vähän.

Paino (t)* 15
Teho (kW) 86
KKHt 14

Hitachi

ZX160LC-6

ZX160LC-6 on poikkeuksellisen monipuolinen vaikeissa työkohteissa, joissa maapohja on hyvin pehmeä tai louhikkoinen. Vaikka kone on kompakti ja kevyt siinä ei ole tingitty suorituskyvystä ja kestävyydestä.

Paino (t)* 18
Teho (kW) 86
KKHt 17

Hitachi

ZX210LC-6

Innovatiivisten ominaisuuksien ansiosta ZX210LC-6 tarjoaa korkean suorituskyvyn käytettävyydestä ja tehokkuudesta tinkimättä. Monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta se soveltuu mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin.

Paino (t)* 18
Teho (kW) 86
KKHt 17

Hitachi

ZX225USRLC-6

Innovatiivinen ZX225USRLC‑6 hyödyntää ainutlaatuista Hitachi-teknologiaa, joka on kehitetty erityisesti keskiraskaita
Zaxis-6-kaivukoneita varten. Se tarjoaa korkean suorituskyvyn erityisesti ahtaissa tiloissa, sillä sen perän kääntösäde on pieni. Tilava ohjaamo varmistaa, ettei käyttömukavuudesta ole tingitty.

Paino (t)* 25
Teho (kW) 128,4
KKHt 25

Hitachi

ZX250LC-6

ZX250LC-6:ssa on ainutlaatuista Hitachi-teknologiaa, joka on varta vasten kehitetty keskisuurten Zaxis-6- kaivukoneiden mallisarjaan. Tämä innovatiivinen malli on luotu tarjoamaan korkean suorituskykytason kuitenkaan vaarantamatta lisääntyviä vaatimuksia käytön tehokkuudesta. ZX250LC-6 on oiva esimerkki luotettavuudesta, ja sen uskomaton monipuolisuus tekee siitä erityisen sopivan moniin erilaisiin teollisiin tehtäviin.

Paino (t)* 25
Teho (kW) 140
KKHt 25

Hitachi

ZX350LC-6

ZX350LC-6:n ainutlaatuinen Hitachi-teknologia on kehitetty erityisesti keskiraskaaseen Zaxis-6- kaivukonesarjaan. Tämä innovatiivinen malli on luotu äärimmäisen suorituskykyiseksi tinkimättä kuitenkaan lisääntyvistä toimintatehokkuuden vaatimuksista. ZX350LC-6 on malliesimerkki luotettavuudesta, ja sen uskomaton monipuolisuus korostaa koneen soveltuvuutta mitä erilaisimpiin teollisuuden tarpeisiin.

Paino (t)* 34
Teho (kW) 210
KKHt 35

Hitachi

ZX490LCH-6

ZX490LCH-6 on luotu tarjoamaan korkein suorituskyky lisääntyvistä käytön tehokkuusvaatimuksista tinkimättä. Siinä on innovatiivinen ja ainutlaatuinen Hitachiteknologia ja sen päästöt ja käyttökulut ovat pienemmät, mutta se tarjoaa entistäkin paremman luotettavuuden.

Paino (t)* 49
Teho (kW) 270
KKHt 55

Hitachi pyöräalustaiset kaivinkoneet

Hitachi

ZX140W-6

ZX140W-6 on huippuluokan yleistyökone, poikkeuksellisen monipuolinen ja helppo käyttää ja hallita mitä erilaisimmissa työkohteissa. ZX140W‑6 tarjoaa erinomaisen stabiiliuden, vahvaa ajo- ja kääntövoimaa sekä vaikuttavan nostokyvyn.

Paino (t)* 17
Teho (kW) 105
KKHp 16

Hitachi

ZX145W-6

Lyhytperäinen ZX145W‑6 sopii parhaiten ahtaisiin työkohteisiin, ja sitä on helppo käyttää ja hallita. Siinä on ainutlaatuista Hitachiteknologiaa, eikä käyttäjäystävällisyydestä ole tingitty.

Paino (t)* 17,5
Teho (kW) 105
KKHp 16

Hitachi

ZX170W-6

ZX170W‑6:n käyttö ja käsittely on helppoa monilla erilaisilla työmailla, ja se on poikkeuksellisen monikäyttöinen soveltuen mitä moninaisimpiin tehtäviin.

Paino (t)* 20
Teho (kW) 128,4
KKHp 19

Rotarent mukana Tapani Saaren työmailla.

Maanrakennus

ZX135USL-6 - Sirosti järeä

Hitachin lyhytperäinen, normaalimalleja vankemmalla alavaunulla varustettu metsä-alustainen kaivinkone on päivittynyt jo kuutossarjaan.