Hyppää sisältöön
Rotarent pyöräkuormaaja

Pyöräkuormaajat

Vuokraus on helppoa ja joustavaa

Vuokrattavat pyöräkuormaajat

Hitachi ZW‐6 pyöräkuormaajat tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn tehokkuudesta tinkimättä, ja ne on suunniteltu täyttämään eurooppalaisen maanrakennusalan vaatimukset. Hitachin pyöräkuormaajat ovat luotettavia, kestäviä ja monipuolisia työkoneita mitä erilaisimmille työmaille. Niissä yhdistyy pieni polttoaineen kulutus sekä korkealaatuinen teknologia, josta Hitachi tunnetaan.

”Hitachi pyöräkuormaajat ovat luotettavia työjuhtia ja Rotatorin huolto ja jälkimarkkinointi pelaa” sanoo Raimo Kesseli, Kaivinpalvelu Raimo Kesseli Oy.

Hitachi pyöräkuormaajat on suunniteltu ja valmistettu Japanissa markkinoiden johtavaa teknologiaa hyödyntäen. Pyöräkuormaajat on kehitetty huippuunsa huomioiden erityisesti ympäristöystävällisyys, käyttömukavuus ja turvallisuus, ja ne vastaavat asiakkaiden vaatimuksiin poikkeuksellisella tuottavuudellaan ja mahdollisimman alhaisilla omistuskustannuksillaan.

Uudet 6-sarjan pyöräkuormaajat on varustettu lukuisilla huoltoa helpottavilla yksityiskohdilla, jotta seisonta-ajat jäävät mahdollisimman lyhyiksi. Koneet ovat varmatoimisia ja helppokäyttöisiä ja niiden lukuisat ainutlaatuiset tekniset ominaisuudet lisäävät voimaa ja nopeutta sekä kuormaamiseen että ajoon.

Lataa tästä Power 100-300 pyöräkuormaajavaaka -käyttöohje

Lataa tästä  Power pyöräkuormaajavaaka -pikakäyttöohje

Hitachi pyöräkuormaajat

Hitachi

ZW75-6

ZW75-6 pyöräkuormaaja tarjoaa joustavaa ja tehokasta työskentelyä mitä erilaisimmissa työkohteissa. Sen monipuolisuutta vahvistavat kompakti koko, helppokäyttöisyys ja erinomainen tarkkuus.

Teho (kW) 55
Työpaino (t)* 5,1
Kauha (m3) 0,8-1,5

Hitachi

ZW150-6

Hitachi ZW-6 tarjoaa erinomaisen ja tehokkaan suorituskyvyn. Kone on suunniteltu täyttämään eurooppalaisen maanrakennusalan vaatimukset.

Teho (kW) 113
Työpaino (t)* 14
Kauha (m3) 1,9-2,6

Hitachi

ZW180-6

ZW180-6 on oiva esimerkki luotettavuudesta ja se on myös erittäin monipuolinen ja soveltuu mitä erilaisimpiin käyttökohteisiin. Kone on kehitetty huippuunsa huomioiden erityisesti ympäristöystävällisyys, käyttömukavuus ja turvallisuus.

Teho (kW) 129
Työpaino (t) 15
Kauha (m3) 2,4-2,8

Hitachi

ZW250-6

ZW250-6:n huomattavan suuri kuormauskapasiteetti, väkevä kaivuvoima ja reippaat ajonopeudet tarjoavat poikkeuksellisen hyvän suorituskyvyn tehokkuudesta tinkimättä, sillä polttoaineen kulutus on pysyy pienenä.

Teho (kW) 186
Työpaino (t)* 21
Kauha (m3) 2,8-3,8

Hitachi

ZW310-6

ZW310-6 on äärimmäisen monipuolinen kone mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin. Siinä on ainutlaatuinen Hitachi-tekniikka, joka on kehitetty erityisesti keskiraskasta ZW-6- pyöräkuormaajamallistoa varten.

Teho (kW) 232
Työpaino (t)* 26
Kauha (m3) 3,2-4,5