Hyppää sisältöön
23.5.2019

Rotarentillä on asiakas keskiössä

Koneen vuokraaminen on vakiinnuttanut paikkansa kalustotarpeen ratkaisijana myös infrarakentamisessa. Vuokraamalla koneet asiakas voi keskittyä ydinliiketoimintaansa ja varmistaa sen, että hänellä on aina käytössään juuri oikeat laitteet. Kalusto pystytään optimoimaan työmaan, työvaiheen tai vaikka vuodenajan mukaan, ja kannattavuus tulee tehokkuudesta.

Urakoitsijan vuokratalo

Vuonna 2004 perustettu Rotarent on Rotatorin vuokraamo. Olemme urakoitsijan vuokratalo, ja tarjoamme työmaalle kattavan kaluston, joka koostuu Rotatorin maahantuomistakoneista. Meiltä löytyvät Hitachin kaivinkoneet 50 tonniin asti, pyöräkuormaajat 26 tonniin asti, Bell-dumpperit, Furukawan vasarat, purkukourat ja purkupihdit sekä Metson mobiiliseulat ja murskat. Asiakas saa meiltä tarvittaessa koko tuotantoketjun.

Kaikki koneet tulevat Rotarentille uusina, mikä takaa, että asiakkaillamme on aina käytössään moderni, laadukas ja luotettava kone. Asiakkaita meillä on Hangosta Ivaloon, ja laitteiden huoltotöistä vastaa Rotatorin maanlaajuinen huoltoverkosto.

Lupaukset lunastetaan kentällä

Työssämme on kyse lisäarvon tuottamisesta asiakkaalle. Meidän liiketoimintamme perustuu asiakkaan liiketoiminnan menestymiseen: Business for Business.

Asiakas on kumppani, ja työmaalla meidän pitää pystyä lunastamaan asiakkuus aina uudelleen ja uudelleen. Nopeus palvelussa on ”pakollista” teknisen ongelmatilanteen sattuessa. Kentällä meidät mitataan, ja asiakas on tuomari, joka kertoo, miten olemme onnistuneet työssämme.

Paras kone ja paras palvelu – tämä palvelulupaus meidän pitää pystyä lunastamaan. Asenteen pitää olla selkeä ja vahva.

Katse eteenpäin

Paras mahdollinen asiakaspalvelu edellyttää jatkuvaa kehitystä. Uudet trendit, kuten vaikkapa digitaalisuus ja autonomisesti toimivat laitteet, ovat osa tulevaisuutta ja näkyvät toiminnassamme jo nyt. Kaikissa vuokrakoneissa on etäseurantalaitteet, ja pystymme seuraamaan tarkasti koko fleettimme osalta mm. sitä, mitä koneita on vuokralla ja missä koneet kullakin hetkellä fyysisesti sijaitsevat. Tämä helpottaa asiakaspalvelun lisäksi myös huollon järjestämistä.

Myös laitepuolelle tuomme koko ajan uudenlaisia ratkaisuja. Valikoimassamme on mm. radio-ohjattu Bomag BMP8500 -sorkkajyrä, ja Bomag on esitellyt Robomag-jyrän konseptimallin, joka voi toimia rajatuilla alueilla täysin autonomisesti. Pilotoimme parhaillaan autonomisia Avidbots-siivouskoneita. Olemme ylpeitä Rotatorin yli 60 vuoden historiasta, mutta tiedostamme, että tulevaisuutta ei rakenneta vanhoja muistelemalla, vaan katseen on oltava eteenpäin. Ja fokus on tämän päivän tekemisessä.

 

Ari Lepistö
Vuokraus, myyntipäällikkö
ari.lepisto@rotarent.fi